Glamm Combi Workshop

Kun je eigenlijk niet kiezen?!? Dan is de Glamm Combi workshop echt iets voor jou! Een geweldige combinatie van onze beste workshops!

 

Paaldansen & Burlesque

Leer paaldansen als een burlesque diva. Tijdens deze workshop worden burlesque poses, tease technieken en dans gecombineerd met paaldansen. Echt een stijlvolle workshop vol vrouwelijke kracht en sensualiteit.

Paaldansen & Striptease

We breken het ijs in de combi workshop paaldansen & striptease door een warming up in striptease sfeer. We oefenen verschillende basis en gevorderde paal technieken en wisselen de tease, strip en paal technieken af. Op muziek worden de verschillende dansvormen gecombineerd in een choreografie.

Burlesque & Chairdance

Tijdens deze combi workshop leren jullie een chairdance choreografie in burlesque stijl. De dans en tease technieken worden geoefend op burlesque muziek!

Chairdance & Striptease

De striptease technieken worden verwerkt in een uitdagende chairdance. Deze dansstijlen gaan zeer goed samen. De krachtige attitude van chairdance en de sensuele moves van striptease maakt de ultieme nachtclub danscocktail.

Meer over de Combi workshop

Locaties

Deze workshop verzorgen wij in Breda, Dordrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam en Hardenberg. We kunnen de workshop ook aan huis of op een andere locatie verzorgen. Wat betreft paaldansen en chairdance, wij hebben mobiele palen en stoelen die we mee kunnen nemen naar jullie locatie.

Praktische informatie

De workshop duurt 2 uur. Voor de combi workshop adviseren wij bewegelijke kleding, sexy sportief. Wanneer je een aanvraag doet voor deze workshop, ontvang je meer informatie over het kledingadvies.

Prijslijst

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijs per persoon is inclusief welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat. Prijslijst

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht