Burlesque show boeken?

Boa tease

Burlesque Boa Tease is een burlesque show met allure! Een sierlijke dans met verenboa. De muziek van de burlesque Boa Tease past geheel in het jaren 20 tot 50 genre. Deze burlesque act is daarom zeer geschikt voor een Moulin Rouge thema of Roaring Twenties feest.

Dit is een klassieke burlesque act, waarbij de kunst van verleiding met een knipoog wordt gebracht. Een burlesque show is van origine een kunstzinnige en stijlvolle striptease, waarbij de danseres tot je verbeelding spreekt met een prachtig kostuum. Het corset, de jarretels en natuurlijk de kenmerkende kwastjes op de borsten, komen op een elegante manier tevoorschijn. Een burlesque danseres geeft zich niet geheel bloot tijdens het burlesque optreden, maar is prikkelend en spreekt tot de verbeelding. Als het wenselijk is de burlesque act gekleed te houden, dan is dit mogelijk. Het draait bij de burlesque show vooral om 'tease' ;) 

 

Een burlesque optreden boeken op een bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest  of...

Burlesque op uw evenement?

 

Burlesque optreden boeken
Met dit formulier kunt u direct een burlesque optreden boeken of meer informatie opvragen. Velden met een * zijn verplicht.
Dansoptreden *
Datum
Postcode + huisnummer
Tijd
Locatie optreden
E-mail

U ontvangt binnen 24 uur reactie. Voor last minute boekingen kunt u telefonisch contact opnemen via +31(0)612754434
Webdesign dordrecht