Speciaal voor Mannen

Ook voor mannen hebben wij speciale workshops. Als jullie een stoere uitdaging zoeken met een stout randje, dan zijn deze workshops echt de ideale activiteit tijdens een vrijgezellenfeest, verjaardag of ander groepsuitje.

 

Workshop Strippen

 Leer strippen als Magic Mike en maak met ons je eigen strip act. Tijdens deze workshop leer je de juiste moves, striptechnieken, attributen gebruik en natuurlijk hoe je een lapdance kan geven. Je eigen stripact, daar kan je mee thuiskomen ;) Je hebt een blouse, stropdas en colbert/jasje nodig voor deze workshop en gaat niet 'echt' uit de kleren. Deze workshop duurt twee uur en geven wij op al onze workshop locaties. Bij deze workshop is een welkomstdrankje en certificaat inbegrepen. Prijslijst

 

Workshop Boylesque

Burlesque maar dan voor mannen. Leer dansen en teasen als een gentleman met deze klassieke dansstijl. Boylesque is een mix van striptease, showdans, theater en verleiding met een knipoog. Je maakt je eigen top hat boylesque act. You can leave your hat ;)  Deze workshop duurt twee uur en geven wij op al onze workshop locaties. Bij de workshop boylesque is een welkomstdrankje en certificaat inbegrepen. Prijslijst

 

Stripclub Experience - Alleen in Breda

Waan je in het nachtclubleven met paaldansen, striptease en een waanzinnig pikante quize. Ga de strijd met elkaar aan en win een lapdance! Onze pittige sexy paaldans instructrice geeft jullie een spannende paaldansworkout, waarbij jullie mannen je kracht en kunsten mogen showen. Vervolgens wordt jullie kennis op de proef gesteld tijdens een heuze stripquize. Aan het eind van de workshop krijgen jullie als beloning een spannende show van de docente en zal de jarige of vrijgezel extra in het zonnetje worden gezet.

Stripclub Experience Breda

Praktische informatie

De workshop duurt 2,5 uur en geven wij in de mooiste bardancing van Breda! Jullie sexy instructrice en hostess zal jullie een onvergetelijke dag bezorgen! Deze workshop is uit te breiden met een felicitatie striptease show voor de vrijgezel of jarige!

Prijzen

De workshop kost € 35,00 per persoon (vanaf 10 personen). De prijs is inclusief twee drankjes en warme/koude hapjes. Zijn jullie met een kleinere groep? Vraag dan naar de mogelijkheden!

 

Aanvraagformulier workshop mannen
Met dit formulier kun je de workshop voor mannen direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Naam *
Straat + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon nr
E-mail *
Workshop *
Datum workshop *
Tijdstip *
Aantal personen *
Locatie *
Vragen en/of opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht