Workshop Burlesque Eindhoven

De workshop burlesque in Eindhoven verzorgen wij in de 1001 nacht ambiance. De warme sfeer en bijzondere elementen zorgen direct voor een feestelijke stemming. De locatie beschikt over een ruime danszaal met spiegelwand, kleedruimte en een zithoek met bar. Wij kregen veel enthousiaste reacties op deze locatie van onze deelneemsters.

Hoogstraat te Eindhoven
De workshop burlesque in Eindhoven is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto of het OV. Er is gratis parkeergelegenheid en het uitgaanscentrum is vlakbij.

Tijdens de workshop burlesque/burleske in Eindhoven leren jullie wereld beroemde burlesque poses en danspassen. We werken toe naar een burlesque dans en gebruiken daarbij de Glamm burlesque accessoires (lange handschoenen, boa en veren waaier). Jullie krijgen tijdens de workshop burlesque in Eindhoven ook de gelegenheid om mooie foto's te maken in burlesque sfeer.

Volg de workshop Burlesque in Eindhoven

Info workshop burlesque

De workshop burlesque in Eindhoven duurt 2 uur. Tijdens de workshop burlesque oefenen jullie met onze burlesque accessoires "lange handschoenen, veren waaier en boa". Jullie hoeven voor de workshop burlesque geen speciale kleding aan, maar wil je in stijl komen, denk dan aan een jurkje, corset en natuurlijk high heels!! 

Prijs workshop burlesque

De prijs van de workshop burlesque is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de workshop burlesque is een welkomstdrankje, groepsfoto, gebruik van onze accessoires en certificaat inbegrepen. Kijk hier voor de prijslijst van de workshop burlesque. Prijslijst

 

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

De workshop Burlesque van Glamm Entertainment

 • Wij geven de workshop burlesque op sfeervolle locaties
 • De workshop burlesque is voor jong en oud
 • Je volgt de workshop burlesque exclusief met jou groep
 • De workshop burlesque is ook geschikt als je zwanger bent (mits je natuurlijk zelf in goede gezondheid bent)
 • Je hoeft geen danservaring te hebben voor de workshop burlesque
 • De workshop burlesque is ook voor mannen, dit noemen we boylesque ;)
 • Wij geven de workshop burlesque ook aan kleine groepen of privé
 • De workshop burlesque is ook bij jou thuis mogelijk
 • Aan het eind van de workshop burlesque kun je zelf een burlesque show geven
 • De workshop burlesque wordt gegeven door ervaren burlesque docentes die zelf ook burlesque optredens verzorgen in binnen en buitenland
 • De workshop burlesque kan ook in het engels gegeven worden
Webdesign dordrecht