Burlesque show boeken?

Duo Burlesque

Extra Burlesque... Duo burlesque is een fanatstische combinatie van showdans en burlesque. Deze burlesque show leent zich voor een breed scala gelegenheden. De burlesque show kan een klassieke burlesque act zijn, maar ook Neo Burlesque is mogelijk.

Met prachtige kostuums brengt het burlesque duo en een verleidelijk verhaal vertaald in een tease en dans. De burlesque performers zijn volledig op elkaar ingespeeld en brengen een geweldige show. Een burlesque danseres geeft zich niet geheel bloot, maar is prikkelend en spreekt tot de verbeelding. Als het wenselijk is de act gekleed te houden, dan is dit mogelijk. Het draait bij de burlesque act vooral om 'tease' ;)   

 

Burlesque show boeken op een  bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest  of...

 

Burlesque optreden op uw evenement?

Naast de duo burlesque shows kunnen de burlesque performers een extra burlesque optreden verzorgen. Het is een unieke kans om behalve een duo show de burlesque performers solo te aanschouwen. Zo heeft u meerdere burlesque shows op uw evenement tegen een aantrekkelijk tarief!

 

Burlesque optreden boeken
Met dit formulier kunt u direct een burlesque optreden boeken of meer informatie opvragen. Velden met een * zijn verplicht.
Dansoptreden *
Datum
Postcode + huisnummer
Tijd
Locatie optreden
E-mail

U ontvangt binnen 24 uur reactie. Voor last minute boekingen kunt u telefonisch contact opnemen via +31(0)612754434
Webdesign dordrecht