Workshop Paaldansen Dordrecht

De workshop paaldansen in Dordrecht verzorgen wij in een authentiek pand in de historische binnenstad van Dordrecht. Deze prachtige locatie beschikt over een spiegelwand en meerdere danspalen. De workshop paaldansen in Dordrecht is de ideale groepsworkshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen.  
paaldansen dordrecht

Grotekerksplein te Dordrecht
Tijdens de workshop paaldansen in Dordrecht leren jullie de basis draaien en spectaculaire paal technieken te combineren op muziek. Paaldansen in Dordrecht op een top locatie.Tegenover de Grote Kerk en vlakbij de winkelstraten en uitgaansgelegenheden is de locatie gelegen op 14 minuten loopafstand van het Centraal Station. De locatie in Dordrecht is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan in de dichtstbijzijnde parkeergarage Spuihaven.

 

Workshop paaldansen in Dordrecht

Info workshop paaldansen

De workshop paaldansen in Dordrecht duurt 2 uur. Je kunt paaldansen in je dagelijkse outfit, maar (sexy) sportkleding is een aanrader. Het dansen op hakken maakt het paaldansen sierlijk! Kleding advies workshop paaldansen: Beweeglijke kleding, lange/korte broek, top.

Prijs workshop paaldansen

De prijs van de workshop paaldansen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de workshop paaldansen is een welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat inbegrepen. Paaldansen in Dordrecht.

Prijslijst

 

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

De workshop paaldansen van Glamm Entertainment

 • Bij Glamm Entertainment is de workshop paaldansen gericht op show en dans.
 • Je leert sierlijke draaien, mooie paaldans bewegingen en je maakt tijdens de workshop paaldansen kennis met zowel basis als gevorderde technieken
 • De workshop paaldansen kan intensief zijn, maar dit hoeft niet. Onze docentes passen de intensiviteit aan naar wens
 • Voor degene die graag eens ondersteboven in de paal willen hangen is daar gelegenheid voor tijdens de workshop paaldansen
 • Wij geven de workshop paaldansen op sfeervolle locaties. Je volgt de workshop paaldansen exclusief met jou groep
 • Met mobiele danspalen kunnen wij de workshop paaldansen ook op locatie of aan huis geven
 • Je hoeft geen ervaring te hebben met paaldansen, de workshop paaldansen is geschikt voor beginners
 • De workshop paaldansen bieden wij aan een brede doelgroep. Ook mannen kunnen deelnemen aan de workshop paaldansen
 • Om de workshop paaldansen toegankelijk te maken voor iedereen, werken wij met meerdere personen per paal. Afhankelijk van de groepsgrootte zullen wij met meerdere danspalen werken
 • De workshop paaldansen raden wij af aan mensen met nek, rug en/of gewrichtsklachten en tijdens de zwangerschap. Deelname aan de workshop paaldansen is bij gezondheidsrisico's je eigen verantwoording.
 • Wanneer je tijdens de workshop paaldansen de benen en/of armen niet met kleding bedekt, is er een klein risico op blauwe plekken. Wij raden aan hier rekening mee te houden betreft de kledingkeuze van de vrijgezel, als de workhop paaldansen enkele dagen voor het huwelijk plaatsvindt
 • De workshop paaldansen kan ook in het engels gegeven worden
Webdesign dordrecht