Buikdanseres

Onze mooie buikdanseres geeft een droom van een show.

 

1001 Nacht
Laat uw publiek betoveren door onze buikdanseres. De ideale surprise act voor uw speciale gast die net dat beetje extra aandacht krijgt van deze mooie dame! Onze buikdanseressen verzorgen een oosterse of oriëntaalse dans, met de kenmerkende bewegingen vanuit de heupen, sierlijke armbewegingen, shimmy en verschillende ritmes.

Een buikdanseres op uw feest of evenement?

Buikdans optreden

Professionele buikdans optredens voor uw vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft of andere bijzondere gelegenheden. Onze buikdans optredens zijn te boeken vanaf 10-15 minuten.

Bent u opzoek naar een pikant buikdans optreden? Kies dan voor een Burlesque show met het thema 1001nacht... Neo Burlesque

Prijzen

Wij kunnen een buikdans act verzorgen vanaf € 150,00 exclusief reiskosten. Het is ook mogelijk een tweede act te verzorgen met kostuumwissel of u kunt de buikdans show combineren met een burlesque optreden, paaldans act of entertainment.  Wij kunnen u voor een aantrekkelijk tarief een extra optreden aanbieden.

Entertainment
Met dit formulier kunt u direct een optreden of entertainment boeken of meer informatie opvragen. Velden met een * zijn verplicht.
Naam *
Postcode + woonplaats
Telefoon nr
Kies optreden *
E-mail *
Datum *
Tijdstip *
Loactie werkzaamheden *
Gelegenheid
Vragen en/of opmerkingen?

U ontvangt binnen 24 uur reactie. Voor last minute boekingen kunt u telefonisch contact opnemen via +31(0)612754434
Webdesign dordrecht