Workshop Burlesque

Burlesque is weer helemaal van nu!

Wil jij een Burlesque Diva zijn? De Femme Fatale in jezelf naar boven halen? Met de workshop burlesque word je een showgirl en leer je de kunst van verleiding met een knipoog ;-) De workshop burlesque is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, met je collega's of samen met vriendinnen.

Burlesque is van origine een klassieke striptease die vooral populair was in de jaren 30 tot 50. Tijdens de workshop burlesque leer je lopen en bewegen als een showgirl, wereld beroemde burlesque poses, klassieke burlesque danspassen en vermakelijke gezichtsuitdrukkingen, want burlesque is Tease met een Knipoog. Aan het eind van de workshop burlesque krijgen jullie de gelegenheid om de geleerde poses, attitudes, uitdrukkingen en dansmoves te combineren tot een heuse burlesque performance en zullen we jullie als burlesque starlets vereeuwigen op foto of video!

Meer over de workshop Burlesque

Locaties workshop Burlesque

De workshop burlesque verzorgen wij in Breda, Rotterdam, Eindhoven, Dordrecht, Utrecht, Amsterdam en Hardenberg. De workshop burlesque is ook geschikt om aan huis of op een andere locatie naar keuze te verzorgen.

Info workshop Burlesque

De workshop burlesque duurt 2 uur. Tijdens de workshop burlesque oefenen jullie met onze burlesque accessoires "lange handschoenen, veren waaier en boa". Jullie hoeven voor de workshop burlesque geen speciale kleding aan, maar wil je in stijl komen, denk dan aan een jurkje, corset en natuurlijk high heels!! 

Prijs workshop Burlesque

 De prijs voor de workshop burlesque is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de workshop burlesque is een welkomstdrankje, groepsfoto, gebruik van onze accessoires en certificaat inbegrepen. Prijslijst

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

De workshop Burlesque van Glamm Entertainment

 • Wij geven de workshop burlesque op sfeervolle locaties
 • De workshop burlesque is voor jong en oud
 • Je volgt de workshop burlesque exclusief met jou groep
 • De workshop burlesque is ook geschikt als je zwanger bent (mits je natuurlijk zelf in goede gezondheid bent)
 • Je hoeft geen danservaring te hebben voor de workshop burlesque
 • De workshop burlesque is ook voor mannen, dit noemen we boylesque ;)
 • Wij geven de workshop burlesque ook aan kleine groepen of privé
 • De workshop burlesque is ook bij jou thuis mogelijk
 • Aan het eind van de workshop burlesque kun je zelf een burlesque show geven
 • De workshop burlesque wordt gegeven door ervaren burlesque docentes die zelf ook burlesque optredens verzorgen in binnen en buitenland
 • De workshop burlesque kan ook in het engels gegeven worden
Webdesign dordrecht