Workshop Chairdance

De workshop chairdance is een leuke dansworkshop voor groepsuitjes, zoals vrijgezellenfeesten, verjaardagen, bedrijfuitjes of just for fun! Tijdens deze showdans workshop leren onze docentes jullie de Glamm Chairdance choreografie. Stoere strakke en sexy danspassen gecombineerd met verleidelijke chair moves.

 

In de workshop chairdance leer jij samen met je vriendinnen de glamm chairdance choreografie op muziek.  Aan het eind van de workshop hebben jullie de spectaculaire chairdance choreo onder de knie! Onder het genot van een drankje, muziek en een relaxte sfeer gaan jullie aan de slag.

 

Meer over de workshop Chairdance

Locaties workshop chairdace

De workshop chairdance verzorgen wij in Breda, Rotterdam, Dordrecht, Amsterdam, Eindhoven en Hardenberg. Wij kunnen de workshop chairdance ook thuis of op een andere gewenste locatie verzorgen.

Info workshop chairdance

De workshop chairdance duurt 2 uur. Tijdens de workshop chairdance is het dragen van bewegelijke kleding gewenst. Kleding advies: Sexy sportief

Prijs workshop chairdance

De prijs van de workshop chairdance is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de workshop chairdance is een welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat inbegrepen. Kijk hier voor de prijslijst van de workshop chairdance. Prijslijst

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht