Home > >

Workshop Chairdance Hardenberg

In Hardenberg verzorgen wij de workshop chairdance in een professionele dansstudio. De locatie is sfeervol ingericht en beschikt over een bar, cafetaria en lounge. De dansstudio heeft een grote zaal met spiegels.

Zwingel te Hardenberg
De locatie is goed bereikbaar met het OV en beschikt over gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.Tijdens de workshop chairdance in Hardenberg leren jullie de Glamm Chairdance, een spectaculaire showdans choreografie van de Glamm Showgirls. Stoere en sexy danspassen worden gecombineerd met chairdance moves op muziek.

 

Volg de workshop chairdance in Hardenberg

Info workshop chairdance

De workshop chairdance in Hardenberg duurt 2 uur. Tijdens de workshop chairdance is het dragen van bewegelijke kleding gewenst. Kleding advies: Sexy sportief

Prijs workshop chairdance

De prijs van de workshop chairdance is afhankelijk van het aantal deelnemers en verzorgen wij in Hardenberg vanaf 10 deelnemers. Zijn jullie met een kleiner aantal? Vraag dan naar de mogelijkheden. Bij de workshop chairdance is een welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat inbegrepen. Kijk hier voor de prijslijst van de workshop chairdance. Prijslijst

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht