Home > >

Workshop Chairdance Eindhoven

De workshop chairdance in Eindhoven verzorgen wij in de 1001 nacht ambiance. De warme sfeer en bijzondere elementen zorgen direct voor een feestelijke stemming. Wij kregen veel enthousiaste reacties op deze locatie van onze deelneemsters. 
 
Hoogstraat te Eindhoven
Onze locatie beschikt over een ruime danszaal, spiegelwand, kleedruimte en zithoek met bar. De locatie is goeg bereikbaar met het OV en de auto. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het uitgaanscentrum van Eindhoven is vlakbij!

 

Tijdens de workshop chairdance in Eindhoven leren jullie de Glamm Chairdance, een spectaculaire showdans choreografie van de Glamm Showgirls. Stoere en sexy danspassen worden gecombineerd met chairdance moves op muziek.

 

Volg de workshop chairdance in Eindhoven

Info workshop chairdance

De workshop chairdance in Eindhoven duurt 2 uur. Tijdens de workshop chairdance is het dragen van bewegelijke kleding gewenst. Kleding advies: Sexy sportief

Prijs workshop chairdance

De prijs van de workshop chairdance is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de workshop chairdance is een welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat inbegrepen. Kijk hier voor de prijslijst van de workshop chairdance. Prijslijst

 

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht