Vrijgezellenfeest

 

Ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan kun je bij Glamm Entertainment de activiteiten vinden om het vrijgezellenfeest een absoluut succes te maken. Bij Glamm Entertainment vind je leuke workshops die je zeker niet wilt missen tijdens een vrijgezellenfeest. Onze workshops zijn aan te vullen met een stripper, striptease of burlesque optreden. Op onze locatie in Breda bieden we ook speciale arrangemeten voor vrouwen en mannen. Organiseer je een vrijgezellenfeest in Rotterdam, dan is er de mogelijkheid voor een stripdiner. Ook voor kleine groepen met een lager budget is een vrijgezellenfeest mogelijk.

Mogelijkheden vrijgezellenfeest

Workshops

Wil je een leuke workshop volgen tijdens het vrijgezellenfeest? Voor zowel mannen als vrouwen bieden wij workshops aan die erg goed in de smaak vallen tijdens een vrijgezellenfeest. Wij geven workshops in burlesque, paaldansen, striptease, chairdance, buikdansen en hebben ook speciale workshops voor mannen. Lees hier meer....

Workshop & Striptease

Wil je de aanstaande bruid of bruidegom extra in het zonnetje zetten tijdens het vrijgezellenfeest? Dan kun je via ons ook een stripper of striptease boeken.

 

In combinatie met onze workshops bieden wij een aantrekkelijk tarief. Maak het vrijgezellenfeest extra spannend. Lees hier meer....

Workshop & Stripdiner

Op onze locatie in Rotterdam bieden wij de extra mogelijkheid om behalve een workshop ook te genieten van een stripdiner. Maak je vrijgezellenfeest compleet met deze combi. Workshop naar keuze, driegangen menu en een stripper of striptease.

Wij regelen het vrijgezellenfeest voor jou! Lees hier meer...

Workshop & Burlesque show

Wil je wel een show tijdens het vrijgezellenfeest, maar vinden jullie een stripper minder gepast, dan kun je ook een workshop combineren met een burlesque optreden. Een leuk en stijlvol show element tijdens het vrijgezellenfeest om de aanstaande bruid of bruidegom in het zonnetje te zetten. Lees hier meer....

Organiseer je vrijgezellenfeest bij Glamm Entertainment

Tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest

 • Start ruim van te voren met het plannen van het vrijgezellenfeest. Het is vaak lastig een datum te vinden waarop iedereen bij het vrijgezellenfeest kan zijn.
 • Plan voor het vrijgezellenfeest een of twee activiteiten en las ook bar/terras/lunch/diner momenten in ;)
 • Organiseer het vrijgezellenfeest niet met teveel mensen, het kan soms gebeuren dat er verdeeldheid is in de wensen voor het programma tijdens het vrijgezellenfeest.
 • Kun je niet kiezen welke workshop je wilt gaan doen tijdens het vrijgezellenfeest? Kies dan voor een combi worksop.
 • Stel vooraf een budget op voor het vrijgezellenfeest en probeer dit budget ter beschikking te hebben voor je het vrijgezellenfeest vast legt.
 • Heb je het vrijgezellenfeest al georganiseerd, maar kan het vrijgezellenfeest wegens onvoorziene omstandigheden niet doorgaan, dan kun je bij ons het vrijgezellenfeest verplaatsen naar een nieuwe datum.
 • Wanneer jullie met een kleine groep een vrijgezellenfeest organisren, kunnen de kosten oplopen. Toch voordelig een workshop volgen kan tijdens het vrijgezellenfeest door de workshop aan huis te organiseren.
 • Is de aanstaande bruid zwanger tijdens het vrijgezellenfeest, kies dan voor de workshop burlesque, striptease of een combi workshop.
 • Wanneer je kiest om je vrijgezellenfeest bij ons te reserveren, regel wij alles. De locatie, praktische informatie en een gagarandeerd leuke activiteit!
 • Vier je het vrijgezellenfeest bij Glamm Entertainment, dan ontvangen wij julle groep exclusief op onze locaties.
 • Organiseer je het vrijgezellenfeest op onze locatie in Breda of Rotterdam? Dan is het ook mogelijk om een bittergarnituur te bestellen.
 • In Breda een vrijgezellenfeest? Volg overdag één van onze workshops en kom 's avonds op uitnodiging stappen bij onze mooie bardancing. Inclusief welkomstdrankje en spel voor de aanstaande bruid/bruidegom.
Webdesign dordrecht