Paaldanseres

Een paaldanseres op uw feest of evenement? Niet alleen krijgt zij het publiek in extase, ook zal zij u verbluffen met haar acrobatische technieken. Onze paaldanseressen geven professionele acts uiteenlopend van artistiek, klassiek tot erotisch. Wij kunnen een paaldans act op maat maken, passend bij uw thema.

Paaldanseres op uw feest of evenement?

Praktische informatie

Een paaldans act verzorgen wij op elke gewenste locatie. Een danspaal op uw locatie is niet noodzakelijk. Wij beschikken over mobiele danspalen die wij kunnen plaatsen op de locatie. Een optreden duurt 10-15 minuten. Paaldansen gaat heel goed samen met Burlesque... Polesque

Prijzen

Een paaldans optreden is te boeken vanaf € 150,00 exclusief reiskosten. Wanneer er geen danspaal aanwezig is op de locatie, kunnen wij deze voor een meerprijs meeleveren. Voor een aantrekkelijk bedrag kan onze paaldanseres eventueel twee of meer optredens verzorgen of een paaldans optreden combineren met een andere act/entertainment.

 

Entertainment
Met dit formulier kunt u direct een optreden of entertainment boeken of meer informatie opvragen. Velden met een * zijn verplicht.
Naam *
Postcode + woonplaats
Telefoon nr
Kies optreden *
E-mail *
Datum *
Tijdstip *
Loactie werkzaamheden *
Gelegenheid
Vragen en/of opmerkingen?

U ontvangt binnen 24 uur reactie. Voor last minute boekingen kunt u telefonisch contact opnemen via +31(0)612754434
Webdesign dordrecht