Workshop Utrecht

Wij geven de workshop burlesque, striptease en buikdansen in een professionele dansstudio. De locatie is sfeervol ingericht. De dansstudio heeft een grote zaal met spiegels.

 

Catharijnesteeg Utrecht
De locatie is gelegen in het centrum en is goed bereikbaar met het OV. De workshop striptease of burlesque in Utrecht is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen.

Onze workshops in Utrecht

Burlesque

Volg de workshop burlesque in Utrecht. De workshop burlesque in Utrecht wordt gegeven door internationale burlesque performers. Burlesque leren dansen in Utrecht of meer informatie over de workshop burlesque in Utrecht? Burlesque Utrecht

Striptease

De workshop striptease in Utrecht is een ongedwongen en grappige workshop. Striptease leer je dan ook laagdrempelig door striptease technieken te oefenen met extra kledingstukken over de kleding aan. Voor meer informatie over de workshop striptease in Utrecht Striptease Utrecht

Buikdansen

De workshop buikdansen in Utrecht brengt je in de sfeer van 1001nacht. Onze professionele buikdansdocente leert jullie de ritmes en sierlijke bewegingen. Meer informatie over de workshop buikdansen in Utrecht?

 

Buikdansen Utrecht

Aanvraagformulier workshop Utrecht
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Workshop *
Naam *
Straat + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon nr
E-mail *
Datum workshop *
Tijdstip *
Aantal personen *
Vragen en/of opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht