Pole Burlesque

Artistiek Paaldansen in combinatie met Burlesuqe, is paaldansen in een vintage jasje. Acrobatische moves en klassiek burlesque samen in één fantastiche show. Deze combinatie wordt ook wel Polesque genoemd. De klassieke burlesque muziek, de burlesque striptease en sensuele technieken in de paal maakt deze show tot een betoverende beleving, waarbij verleiding met een knipoog wordt gebracht. Een burlesque danseres geeft zich niet geheel bloot, maar is prikkelend en spreekt tot de verbeelding. Als het wenselijk is de burlesque act gekleed te houden, dan is dit mogelijk. Het draait bij de burlesque act vooral om 'tease' ;)  

 

Burlesque optreden boeken op een bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of...
Een danspaal op uw locatie is niet noodzakelijk. Wij verzorgen alles!

Als u een burlesque optreden met paaldansen wilt boeken, dan verzorgen wij de burlesque show met mobiele danspaal. Met onze mobiele danspalen, kunnen wij op elke gewenste locatie deze burlesque act verzorgen. Er is ook mogelijkheid om een clinic of mini-workshop te geven in combinatie met een burlesque optreden!

 

Burlesque optreden boeken
Met dit formulier kunt u direct een burlesque optreden boeken of meer informatie opvragen. Velden met een * zijn verplicht.
Dansoptreden *
Datum
Postcode + huisnummer
Tijd
Locatie optreden
E-mail

U ontvangt binnen 24 uur reactie. Voor last minute boekingen kunt u telefonisch contact opnemen via +31(0)612754434
Webdesign dordrecht