Workshop Burlesque Rotterdam

De workshop burlesque in Rotterdam is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen. Onze locatie in Rotterdam is gelegen in hartje centrum. De workshopruimte heeft een dansvloer, spiegelwand en bar. Tevens is er een ruime horecagelegenheid met in de zomer een groot terras.

Kruiskade te Rotterdam
De workshop burlesque in Rotterdam in hartje centrum! Onze locatie ligt tussen de winkelstraten en uitgaansgelegenheden. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het OV en er zijn voldoende parkeergelegenheden in omliggende parkeergarages.

Tijdens de workshop burlesque in Rotterdam leer je wereld beroemde burlesque poses en danspassen. We werken toe naar een burlesque showdans choreografie door gebruik te maken van de Glamm burlesque accessoires (lange handschoenen, boa en veren waaier). Aan het eind van de workshop burlesque krijgen jullie de gelegenheid om jullie glamour burlesque poses en attitudes te fotograferen en/of filmen.

De workshop burlesque in Rotterdam

Info workshop burlesque

De workshop burlesque in Rotterdam duurt 2 uur. Tijdens de workshop burlesque oefenen jullie met onze burlesque accessoires "lange handschoenen, veren waaier en boa". Jullie hoeven voor de workshop burlesque geen speciale kleding aan, maar wil je in stijl komen, denk dan aan een jurkje, corset en natuurlijk high heels!! 

Prijs workshop burlesque

De prijs voor de workshop burlesque  is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de workshop burlesque is een welkomstdrankje, groepsfoto, gebruik van onze accessoires en certificaat inbegrepen. Kijk hier voor de prijslijst van de workshop burlesque. Prijslijst

 

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

De workshop Burlesque van Glamm Entertainment

 • Wij geven de workshop burlesque op sfeervolle locaties
 • De workshop burlesque is voor jong en oud
 • Je volgt de workshop burlesque exclusief met jou groep
 • De workshop burlesque is ook geschikt als je zwanger bent (mits je natuurlijk zelf in goede gezondheid bent)
 • Je hoeft geen danservaring te hebben voor de workshop burlesque
 • De workshop burlesque is ook voor mannen, dit noemen we boylesque ;)
 • Wij geven de workshop burlesque ook aan kleine groepen of privé
 • De workshop burlesque is ook bij jou thuis mogelijk
 • Aan het eind van de workshop burlesque kun je zelf een burlesque show geven
 • De workshop burlesque wordt gegeven door ervaren burlesque docentes die zelf ook burlesque optredens verzorgen in binnen en buitenland
 • De workshop burlesque kan ook in het engels gegeven worden
Webdesign dordrecht