Hostessen - Gastvrouw

Maak uw evenement compleet met de hostesses van Glamm Entertainment. Zij brengen uw gasten in de juiste sfeer, verzorgen uw promotie of brengen uw thema tot leven!

Onze hostessen zijn in te zetten voor de ontvangst van uw gasten, het verzorgen van de welkomstdrankjes, maar ook voor het rondbrengen van hapjes of uitdelen van promotiemateriaal. De kostuums en styling stemmen wij af op uw thema. Denkt u eens aan een gemaskerd bal, Gala, 1001nacht feest, Moulin Rouge of Roaring Twenties, Glittter & Glammour party, sprookjes thema, Halloween en zo zijn er tal van mogelijkheden!

Onze hostessen op uw feest of evenement?

De dames verzorgen het ontvangst, verwelkomen uw gasten en voorzien uw gasten van een welkomstdrankje. Gedurende uw event lopen de hostessen diverse keren rond in mooi kostuum om naar wens uw gasten te voorzien van een hapje, of een presentje uit te delen. De prijs voor het inhuren van onze hostessen is afhankelijk van de duur en inhoud van de werkzaamheden. Dit stemmen wij graag persoonlijk met u af!

 

High Class Entertainment

Entertainment
Met dit formulier kunt u direct een optreden of entertainment boeken of meer informatie opvragen. Velden met een * zijn verplicht.
Naam *
Postcode + woonplaats
Telefoon nr
Kies optreden *
E-mail *
Datum *
Tijdstip *
Loactie werkzaamheden *
Gelegenheid
Vragen en/of opmerkingen?

U ontvangt binnen 24 uur reactie. Voor last minute boekingen kunt u telefonisch contact opnemen via +31(0)612754434
Webdesign dordrecht