Workshop Amsterdam

In Amsterdam verzorgen wij de workshop in een professionele dansstudio. De locatie is sfeervol ingericht en beschikt over een knus barretje en lounge. De dansstudio heeft een grote zaal met spiegelwand. Er zijn meerdere danspalen.

Korte Papaverweg te Amsterdam
Deze locatie is vanaf centraal station in slechts 10 minuten bereikbaar met het OV. Er zijn voldoende gratis parkeergelegenheden in de directe omgeving. Bij alle workshops is een welkomstdrankje, certificaat van deelname en groepsfoto(s) inbegrepen.

Onze workshops in Amsterdam

Burlesque

Volg de workshop burlesque in Amsterdam. De workshop burlesque in Amsterdam wordt gegeven door internationale burlesque performers. Burlesque leren dansen in Amsterdam of meer informatie over de workshop burlesque in Amsterdam?

Burlesque Amsterdam

Striptease

De workshop striptease in Amsterdam is een ongedwongen en grappige workshop. Striptease leer je dan ook laagdrempelig door striptease technieken te oefenen met extra kledingstukken over de kleding aan. Voor meer informatie over de workshop striptease in Amsterdam Striptease Amsterdam

Chairdance

De workshop Chairdance in Amsterdam wordt gegeven door één van de Glamm Showgirls. Wil je de workshop Chairdance in Amsterdam volgen of meer informatie over de workshop Chairdance in Amsterdam?

 

 

Chairdance Amsterdam

Combi workshop

De workshop Chairdance in Amsterdam kan ook gecombineerd worden met burlesque of striptease. Wil je de combi workshop in Amsterdam volgen of meer informatie over de combi workshop? 

 

 

Combi Amsterdam

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht