Home > >

Combi Workshops Amsterdam

De combi workshops in Amsterdam verzorgen wij sfeervolle locatie. Deze prachtige locatie beschikt over meerdere danspalen, een spiegelwand, een knusse zithoek en bar. De combi workshops in Amsterdam zijn ideale groepsworkshops voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen.
 
Korte Papaverweg te Amsterdam
Onze locatie in Amsterdam is gelegen op 10 minuten (met het OV) van het Centraal Station, de winkelstraten en uitgaansgelegenheden. De locatie in is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Tijdens de combi workshops in Amsterdam leren jullie twee intrigerende dansstijlen te combineren.

 

Je hebt keuze uit:

Chairdance & Burlesque
Striptease & Chairdance
Lees hier meer over deze extravagante glamour workshops.

Volg de combi workshop in Amsterdam

Praktische informatie

De combi workshop in Amsterdam duurt 2 uur. Voor de combi workshop adviseren wij bewegelijke kleding, sexy sportief. Wanneer je een aanvraag doet voor deze workshop, ontvang je meer informatie over het kledingadvies.

Prijslijst

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijs per persoon is inclusief welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat. Prijslijst

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht