Workshop Breda

Onze locatie in Breda is een echte aanrader, ook wanneer je niet uit de directe omgeving komt! De workshop wordt verzorgt in de leukste Bardancings van Breda en beschikt over meerdere danspalen.

Visserstraat te Breda
De bardancing is de ideale locatie voor de workshop paaldansen, burlesque, chairdance en striptease. De locatie is goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Parkeren kan in parkeergarage de Barones op 2 minuten loopafstand van de locatie (betaald parkeren). Vanaf het treinstation loop je in ongeveer 8 minuten naar de locatie.

Breda heeft een warm en gezellig centrum met diverse winkels, horecagelegenheden en een ontzettend mooi park. Bij alle workshops is een welkomstdrankje, groepsfoto(s) en certificaat van deelname inbegrepen.

Onze workshops in Breda

Burlesque

Volg de workshop burlesque in Breda. De workshop burlesque in Breda wordt gegeven door internationale burlesque performers. Burlesque leren dansen in Breda of meer informatie over de workshop burlesque in Breda?

 

Burlesque Breda

Paaldansen

Leren paaldansen in Breda? Met de workshop paaldansen in Breda leer je diverse basis en gevorderde paaldans technieken. De locatie Breda beschikt over meerdere danspalen. Voor meer informatie over de workshop paaldansen in Breda.

 

Paaldansen Breda

Striptease

De workshop striptease in Breda is een ongedwongen en grappige workshop. Striptease leer je dan ook laagdrempelig door striptease technieken te oefenen met extra kledingstukken over de kleding aan. Voor meer informatie over de workshop striptease in Breda. Striptease Breda

Chairdance

De workshop Chairdance in Breda wordt gegeven door één van de Glamm Showgirls. Wil je de workshop Chairdance in Breda volgen of meer informatie over de workshop Chairdance in Breda?

 

 

 

Chairdance Breda

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht