Burlesque show boeken?

Classic Feather Fan

De classic feather fans zijn de wereld beroemde burlesque verenwaaiers. Deze burlesque show behoort tot de klassieke burlesque

 

Een klassieke burlesque act is een kunstzinnige en smaakvolle striptease, waarbij de kunst van verleiding met een knipoog wordt gebracht. Bij deze burlesque show draagt de burlesque danseres onder haar veren een prachtig kostuum, waarbij het corset, de jarretels en natuurlijk de kenmerkende kwastjes op de borsten, op een elegante manier tevoorschijn zullen komen.

 

De muziek van deze burlesque show past geheel in het jaren 20 tot 50 genre. Deze burlesque act is daarom zeer geschikt voor een Moulin Rouge thema of Roaring Twenties feest. Een burlesque danseres geeft zich niet geheel bloot, maar is prikkelend en spreekt tot de verbeelding. Als het wenselijk is de act gekleed te houden, dan is dit mogelijk. Het draait bij de burlesque act vooral om 'tease' ;)

 

Burlesque show boeken voor een bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest  of...

 

 

Burlesque optreden boeken
Met dit formulier kunt u direct een burlesque optreden boeken of meer informatie opvragen. Velden met een * zijn verplicht.
Dansoptreden *
Datum
Postcode + huisnummer
Tijd
Locatie optreden
E-mail

U ontvangt binnen 24 uur reactie. Voor last minute boekingen kunt u telefonisch contact opnemen via +31(0)612754434
Webdesign dordrecht