Home > >

Workshop Chairdance Amsterdam

De workshop chairdance in Amsterdam verzorgen wij op een sfeervolle locatie. Deze prachtige locatie beschikt over een spiegelwand, sfeervolle verlichting, een zithoek en knusse bar. De workshop chairdance in Amsterdam is de ideale groepsworkshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen.
 
Korte Papaverweg te Amsterdam

Onze locatie is gelegen op slechts 10 minuten (met het OV) van het Centraal Station, de winkelstraten en uitgaansgelegenheden. De locatie in Amsterdam is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid.

 

Tijdens de workshop chairdance in Amsterdam leren jullie de Glamm Chairdance, een spectaculaire showdans choreografie van de Glamm Showgirls. Stoere en sexy danspassen worden gecombineerd met chairdance moves op muziek.

 

Volg de workshop chairdance in Amsterdam

Info workshop chairdance

De workshop chairdance in Amsterdam duurt 2 uur. Tijdens de workshop chairdance is het dragen van bewegelijke kleding gewenst. Kleding advies: Sexy sportief

Prijs workshop chairdance

De prijs van de workshop chairdance is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de workshop chairdance is een welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat inbegrepen. Kijk hier voor de prijslijst van de workshop chairdance. Prijslijst

 

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht