Home > >

Workshop & Striptease

Wil je de aanstaande bruid of bruidegom extra in het zonnetje zetten tijdens het vrijgezellenfeest? Dan kun je via ons ook een stripper of striptease boeken.

 

In combinatie met onze workshops bieden wij een aantrekkelijk tarief. Maak het vrijgezellenfeest zo extra spannend. Na afloop van de workshop geeft onze striptease of stripper een optreden speciaal voor de vrijgezel. Wij regelen het optreden en zorgen ervoor dat de vrijgezel compleet wordt verrast.

 

Wil je de striptease of stripper liever op een ander moment op de dag laten komen? Dat kan! Hiervoor gelden wel andere tarieven, dan wanneer je het optreden tijdens of direct na de workshop laat plaatsvinden. Vraag voor een overzicht van onze artiesten en de bijbehorende tarieven naar de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest: Stripper/Srtiptease boeken
Met dit formulier kunt u direct een workshop & stripper/striptease boeken of meer informatie opvragen. Velden met een * zijn verplicht.
Aanvraag *
Naam *
Straat + Huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon nr
E-mail *
Geef voorkeur op *
Datum *
Tijdstip *
Locatie
Vragen en/of opmerkingen?

U ontvangt binnen 24 uur reactie. Voor last minute boekingen kunt u telefonisch contact opnemen via +31(0)612754434

Tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest

 • Start ruim van te voren met het plannen van het vrijgezellenfeest. Het is vaak lastig een datum te vinden waarop iedereen bij het vrijgezellenfeest kan zijn.
 • Plan voor het vrijgezellenfeest een of twee activiteiten en las ook bar/terras/lunch/diner momenten in ;)
 • Organiseer het vrijgezellenfeest niet met teveel mensen, het kan soms gebeuren dat er verdeeldheid is in de wensen voor het programma tijdens het vrijgezellenfeest.
 • Kun je niet kiezen welke workshop je wilt gaan doen tijdens het vrijgezellenfeest? Kies dan voor een combi worksop.
 • Stel vooraf een budget op voor het vrijgezellenfeest en probeer dit budget ter beschikking te hebben voor je het vrijgezellenfeest vast legt.
 • Heb je het vrijgezellenfeest al georganiseerd, maar kan het vrijgezellenfeest wegens onvoorziene omstandigheden niet doorgaan, dan kun je bij ons het vrijgezellenfeest verplaatsen naar een nieuwe datum.
 • Wanneer jullie met een kleine groep een vrijgezellenfeest organisren, kunnen de kosten oplopen. Toch voordelig een workshop volgen kan tijdens het vrijgezellenfeest door de workshop aan huis te organiseren.
 • Is de aanstaande bruid zwanger tijdens het vrijgezellenfeest, kies dan voor de workshop burlesque, striptease of een combi workshop.
 • Wanneer je kiest om je vrijgezellenfeest bij ons te reserveren, regel wij alles. De locatie, praktische informatie en een gagarandeerd leuke activiteit!
 • Vier je het vrijgezellenfeest bij Glamm Entertainment, dan ontvangen wij julle groep exclusief op onze locaties.
 • Organiseer je het vrijgezellenfeest op onze locatie in Breda of Rotterdam? Dan is het ook mogelijk om een bittergarnituur te bestellen.
 • In Breda een vrijgezellenfeest? Volg overdag één van onze workshops en kom 's avonds op uitnodiging stappen bij onze mooie bardancing. Inclusief welkomstdrankje en spel voor de aanstaande bruid/bruidegom.
Webdesign dordrecht