Home > >

Workshop Chairdance Dordrecht

De workshop chairdance in Dordrecht verzorgen wij in een authentiek pand in de historische binnenstad van Dordrecht. Deze prachtige locatie beschikt over een spiegelwand en showverlichting. De workshop chairdance in Dordrecht is de ideale groepsworkshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen.  

Grotekerksplein te Dordrecht
Tegenover de Grote Kerk en vlakbij de winkelstraten en uitgaansgelegenheden is de locatie gelegen op 14 minuten loopafstand van het Centraal Station. De locatie in Dordrecht is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan in de dichtstbijzijnde parkeergarage Spuihaven.

 

Tijdens de workshop chairdance in Dordrecht leren jullie de Glamm Chairdance, een spectaculaire showdans choreografie van  de Glamm Showgirls. Stoere en sexy danspassen worden gecombineerd met chairdance moves op muziek.

 

Volg de workshop chairdance in Dordrecht

Info workshop chairdance

De workshop chairdance in Dordrecht duurt 2 uur. Tijdens de workshop chairdance is het dragen van bewegelijke kleding gewenst. Kleding advies: Sexy sportief

Prijs workshop chairdance

De prijs van de workshop chairdance is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de workshop chairdance is een welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat inbegrepen. Kijk hier voor de prijslijst van de workshop chairdance. Prijslijst

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht