Home > >

Combi Workshops Eindhoven

De combi workshops in Eindhoven verzorgen wij op een sfeervolle locatie in de 1001 nacht ambiance. De warme sfeer en bijzondere elementen zorgen direct voor een feestelijke stemming. De locatie heeft een ruime zaal met spiegelwand, kleedruimte en zithoek. Wij kregen veel enthousiaste reacties op deze locatie van onze deelneemsters. De combi workshops in Eindhoven zijn ideale groepsworkshops voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen.

Hoogstraat te Eindhoven
Onze locatie in Eindhoven is gelegen aan de Hoogstraat en is goed bereikbaar met de auto en het OV. Er is gratis parkeergelegenheid en het uitgaanscentrum van Eindhoven is vlakbij.

 

Tijdens de combi workshops in Eindhoven leren jullie twee intrigerende dansstijlen te combineren. Je hebt keuze uit Burlesque & Paaldansen - Paaldansen & Striptease - Chairdance & Burlesque - Striptease & Chairdance. Lees hier meer over deze extravagante glamour workshops.

Volg de combi workshop in Eindhoven

Praktische informatie

De combi workshop in Eindhoven duurt 2 uur. Voor de combi workshop adviseren wij bewegelijke kleding, sexy sportief. Wanneer je een aanvraag doet voor deze workshop, ontvang je meer informatie over het kledingadvies.

Prijslijst

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijs per persoon is inclusief welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat. Prijslijst

 

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht