Home > >

Combi Workshops Rotterdam

De combi workshops in Rotterdam verzorgen wij op een sfeervolle locatie. Deze prachtige locatie in hartje centrum beschikt over een workshopruimte met dansvloer, spiegelwand en bar. Tevens is er in de zomer een groot terras. De combi workshops in Rotterdam zijn ideale groepsworkshops voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen.

Kruiskade te Rotterdam
Onze locatie in Rotterdam is gelegen op loopafstand van het Centraal Station en ligt tussen de winkelstraten en uitgaansgelegenheden. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarages.


Tijdens de combi workshops in Rotterdam leren jullie twee intrigerende dansstijlen te combineren. Je hebt keuze uit Burlesque & Paaldansen - Paaldansen & Striptease - Chairdance & Burlesque - Striptease & Chairdance. Lees hier meer over deze extravagante glamour workshops.

Volg de combi workshop in Rotterdam

Praktische informatie

De combi workshop in Rotterdam duurt 2 uur. Voor de combi workshop adviseren wij bewegelijke kleding, sexy sportief. Wanneer je een aanvraag doet voor deze workshop, ontvang je meer informatie over het kledingadvies.

Prijslijst

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijs per persoon is inclusief welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat. Prijslijst

 

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht