Home > >

Combi Workshop Hardenberg

In Hardenberg verzorgen wij de combi workshops in een professionele dansstudio. De locatie is sfeervol ingericht en beschikt over een bar, cafetaria en lounge. De dansstudio heeft een grote zaal met spiegels.

Zwingel te Hardenberg
De locatie is goed bereikbaar met het OV en beschikt over gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.Tijdens de combi workshops in Hardenberg leren jullie twee intrigerende dansstijlen te combineren. Je hebt keuze uit Burlesque & Paaldansen - Paaldansen & Striptease - Chairdance & Burlesque - Striptease & Chairdance. Lees hier meer over deze extravagante glamour workshops.

Volg de combi workshop in Hardenberg

Praktische informatie

De combi workshop in Hardenberg duurt 2 uur. Voor de combi workshop adviseren wij bewegelijke kleding, sexy sportief. Wanneer je een aanvraag doet voor deze workshop, ontvang je meer informatie over het kledingadvies.

Prijslijst

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. In Hardenberg verzorgen wij de workshops vanaf 10 personen. Zijn jullie met een kleiner aantal? Vraag dan naar de mogelijkheden. De prijs per persoon is inclusief welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat. Prijslijst

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht