Home > >

Combi workshops Dordrecht

De combi workshops in Dordrecht verzorgen wij in een authentiek pand in de historische binnenstad van Dordrecht. Deze prachtige locatie beschikt over een spiegelwand en showverlichting. De combi workshops in Dordrecht zijn ideale groepsworkshops voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen.

Grotekerksplein te Dordrecht
Tegenover de Grote Kerk en vlakbij de winkelstraten en uitgaansgelegenheden is de locatie gelegen op 14 minuten loopafstand van het Centraal Station. De locatie in Dordrecht is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan in de dichtstbijzijnde parkeergarage Spuihaven.

 

Tijdens de combi workshops in Dordrecht leren jullie twee intrigerende dansstijlen te combineren. Je hebt keuze uit Burlesque & Paaldansen - Paaldansen & Striptease - Chairdance & Burlesque - Striptease & Chairdance. Lees hier meer over deze extravagante glamour workshops.

Volg de combi workshop in Dordrecht

Praktische informatie

De combi workshop in Dordrecht duurt 2 uur. Voor de combi workshop adviseren wij bewegelijke kleding, sexy sportief. Wanneer je een aanvraag doet voor deze workshop, ontvang je meer informatie over het kledingadvies.

Prijslijst

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijs per persoon is inclusief welkomstdrankje, groepsfoto en certificaat. Prijslijst

 

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht