Workshop Dordrecht

In de historische binnenstad van Dordrecht verzorgen wij de workshop paaldansen, workshop burlesque, workshop striptease, workshop chairdance en de combi workshops op een authentieke locatie. De locatie ligt op loopafstand van de winkelstraten en uitgaansgelegenheden.

Grotekerksplein te Dordrecht
Vanaf het Centraal Station loop je in 14 minuten naar de locatie. Daarnaast is de locatie zowel met het openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. Wij adviseren de auto te parkeren in parkeergarage Spuihaven. Bij alle workshops is een welkomstdrankje, certificaat en groepsfoto(s) inbegrepen.

Onze workshops in Dordrecht

Burlesque

Volg de workshop burlesque in Dordrecht. De workshop burlesque in Dordrecht wordt gegeven door internationale burlesque performers. Wil je de workshop burlesque in Dordrecht reserveren of meer informatie over de workshop...

 

Burlesque Dordrecht

Paaldansen

Leren paaldansen in Dordrecht? Met de workshop paaldansen in Dordrecht leer je diverse basis en gevorderde paaldans technieken. De locatie in Dordrecht beschikt over meerdere danspalen. Meer informatie over de workshop paaldansen in Dordrecht?

 

Paaldansen Dordrecht

Striptease

De workshop striptease in Dordrecht is een ongedwongen en grappige workshop. Striptease leer je dan ook laagdrempelig door striptease technieken te oefenen met extra kledingstukken over de kleding aan. Voor meer informatie over de workshop striptease in Dordrecht? Striptease Dordrecht

Chairdance

De workshop Chairdance in Dordrecht wordt gegeven door één van de Glamm Showgirls. Wil je de workshop Chairdance in Dordrecht volgen of meer informatie over de workshop Chairdance in Dordrecht?

 

 

Chairdance Dordrecht

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.
Webdesign dordrecht