Workshop Burlesque Breda

De workshop burlesque in Breda is een echte aanrader, ook wanneer je niet uit de directe omgeving komt! De workshop burlesque/burleske in Breda wordt verzorgt in de leukste Bardancing van Breda.  

Visserstraat te Breda
De burlesque workshop wordt gegeven op een waanzinnige locatie en is goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Parkeren kan in parkeergarage de Barones op 2 minuten loopafstand van de locatie (betaald parkeren). Vanaf het treinstation loop je in ongeveer 8 minuten naar de locatie.

Tijdens de workshop burlesque in Breda leer je wereld beroemde burlesque poses en danspassen. We oefenen bij de workshop burlesque met burlesque accessoires, zoals veren waaiers, boa en lange handschoenen en jullie leren een echte burlesque performance! Natuurlijk is er ook gelegenheid om jullie mooie burlesque poses op foto vast te leggen.

De workshop burlesque/burleske in Breda is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen!

Volg de Burlesque worshop in Breda

Info workshop burlesque

De workshop burlesque in Breda duurt 2 uur. Tijdens de workshop burlesque oefenen jullie met onze burlesque accessoires "lange handschoenen, veren waaier en boa". Jullie hoeven voor de workshop burlesque geen speciale kleding aan, maar wil je in stijl komen, denk dan aan een jurkje, corset en natuurlijk high heels!! 

Prijs workshop burlesque

De prijs voor de workshop burlesque in Breda is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de workshop burlesque is een welkomstdrankje, groepsfoto, gebruik van onze accessoires en certificaat inbegrepen. Kijk hier voor de prijslijst van de workshop burlesque. Prijslijst

 

Aanvraagformulier workshop
Met dit formulier kun je de workshop direct reserveren of meer informatie aanvragen. Reserveringen worden afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 24 uur per mail bevestigd.
Aanvraag *
Om welke workshop gaat het? *
Locatie workshop *
Datum *
Tijdstip *
Aantal personen *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vragen/opmerkingen

Wij zullen je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

De workshop Burlesque van Glamm Entertainment

 • Wij geven de workshop burlesque op sfeervolle locaties
 • De workshop burlesque is voor jong en oud
 • Je volgt de workshop burlesque exclusief met jou groep
 • De workshop burlesque is ook geschikt als je zwanger bent (mits je natuurlijk zelf in goede gezondheid bent)
 • Je hoeft geen danservaring te hebben voor de workshop burlesque
 • De workshop burlesque is ook voor mannen, dit noemen we boylesque ;)
 • Wij geven de workshop burlesque ook aan kleine groepen of privé
 • De workshop burlesque is ook bij jou thuis mogelijk
 • Aan het eind van de workshop burlesque kun je zelf een burlesque show geven
 • De workshop burlesque wordt gegeven door ervaren burlesque docentes die zelf ook burlesque optredens verzorgen in binnen en buitenland
 • De workshop burlesque kan ook in het engels gegeven worden
Webdesign dordrecht